Salarisservice op maat

Vakcentrum Personeelsadministratie neemt u de salarisadministratie uit handen. Voor een aantrekkelijk tarief wordt u geheel ontzorgd. De hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van het aantal medewerkers dat u in dienst heeft.

Dienstverlening van CBBS

Onze partner CBBS zorgt er voor dat uw medewerkers een goede loonstrook ontvangen. Dit alles zonder dat u er omkijken naar heeft. U richt zich op uw eigen onderneming en ondertussen zorgen zij dat u aan alle verplichtingen voor de loonadministratie voldoet. CBBS zorgt onder andere voor de loonaangifte bij de Belastingdienst, bedrijfstak pensioenfonds en houden wij de cao en wet- en regelgeving voor u bij.

Het enige wat nog maar hoeft te doen is de mutaties van uw werknemers via uw CBBS-portaal aan te leveren. Binnen een werkdag zorgt CBBS ervoor dat u het salaris naar uw medewerker kunt overmaken.

De dienstverlening omvat:

  • Verwerking binnen 1 werkdag
  • Salarisstroken, loonstaten en journaalposten
  • Aangifte loonheffingen en pensioenaangifte
  • Jaaropgave werknemers
  • Helpdesk, zowel telefonisch als per e-mail
  • Aanleveren SEPA-betaalbestanden

HR Dashboard

Daarnaast kunt u eventueel gebruik maken het HR Dashboard, zodat u altijd digitaal inzicht heeft in uw personeelsdossiers. Het is bovendien een effectief hulpmiddel bij de uitvoering van de wet werk en zekerheid.

Belangstelling?

Stuur een mail aan reactie@vakcentrum.nl en wij zorgen dat CBBS contact met u opneemt en u een aanbieding doet met de speciale prijzen voor Vakcentrumleden.

Neem contact op