Zeker weten: goed verzekerd

Brand, inbraak of een langdurige ziekte. Het kan iedere ondernemer overkomen. Goed verzekerd zijn kan het verschil uitmaken tussen doorgaan of stoppen. Vakcentrum helpt daarbij, in samenwerking met SuperGarant Verzekeringen. Ondernemen is maatwerk. Uw bedrijf verzekeren ook. SuperGarant Verzekeringen is dé specialist voor de detailhandel in Nederland. Het geheim van SuperGarant Verzekeringen: zij zijn thuis in uw bedrijf.

Vakcentrumleden:

10% korting op verzuimverzekeringen

Toegespitst verzekeringsarrangement

Vakcentrum en SuperGarant hebben een verzekeringsarrangement ontwikkeld, toegespitst op de ondernemer in de detailhandel. Belangrijke kenmerken: alleen verzekeren wat noodzakelijk is en bij calamiteiten een snelle afhandeling van de schades.

Supergarant bedrijfspolis

De SuperGarant bedrijfspolis dekt veel voorkomende risico’s in één keer af. De verzekering kent voor veel dekkingen geen limieten en nieuwe investeringen zijn automatisch meeverzekerd.

Eén polis, één premie met de omzet van het bedrijf als maatstaf voor de premieberekening.

Investeer een uur in goed advies

Een ondernemer heeft vaak geen zin om bezig te zijn met dit soort zaken. Toch loont het een uurtje vrij te maken voor goed advies. Het verplicht tot niets en geeft inzicht hoe zaken in elkaar steken.

Gratis verzekeringscheck

Vakcentrumleden kunnen gebruik maken van de gratis verzekeringscheck. U krijgt vrijblijvend advies over uw verzekeringen. Zijn uw risico’s adequaat verzekerd, kloppen de verzekerde bedragen en hoe is de verzuimbegeleiding geregeld? En levert het voordelen op gebruik te maken van de SuperGarant bedrijfspolis of het Vakcentrum ZorgPortaal?

Meer informatie

Wilt u hierover meer informatie of een bezoek?
Mail naar: reactie@vakcentrum.nl of bel (0348) 41 97 71.

Neem contact op