Certificeringen

Als zelfstandig ondernemer zijn er verschillende certificaten te behalen die een goede winkel belonen. Lees hier welke certificaten dat zijn op het gebied van klanten.

SSK (Super Supermarkt Keurmerk)

SSK is als een kwaliteitsstempel voor supermarkten in Nederland. Om dit keurmerk te ontvangen moet je winkel voldoen aan een aantal aspecten, waaronder hygiƫne, veiligheid, klantgerichtheid en duurzaamheid. Een supermarkt die het SSK-keurmerk draagt, voldoet aan strenge normen en wordt regelmatig gecontroleerd om de hoge standaarden te handhaven.

SSK voor ondernemers

Certificering foodspecialiteitenwinkels

Als ondernemer in foodspecialiteiten wil je iedere dag maximaal scoren. Deze inspanningen wil je natuurlijk terug zien in omzet en erkenning. Maar ook heb je ook de behoefte om te laten toetsen of je jouw energie op de juiste manier inzet. De Certificering Foodspecialiteitenwinkels biedt beiden.

Certificering Foodspecialiteitenwinkels

Race to Zero

De Race To Zero is een door de Verenigde Naties ondersteunde campagne om een versnelling aan te brengen in de verschuiving naar een CO2-neutrale maatschappij. Grote internationale partijen doen al mee aan de Race To Zero.

Race to Zero