Arbeidsomstandigheden

Een gezonde werkomgeving is de sleutel tot succes. Met diepgaande inzichten en een praktische benadering zetten we ons in om uw organisatie te ondersteunen bij het creëren van een werkomgeving die niet alleen voldoet aan alle normen, maar ook een positieve impact heeft op het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers. We nemen u mee door drie belangrijke onderwerpen.

Preventie

In een dynamische bedrijfsomgeving is voorkomen beter dan genezen. Op onze Preventiepagina duiken we diep in de wereld van risicobeheersing en proactieve maatregelen om arbeidsongevallen en gezondheidsproblemen te minimaliseren. Zo vertellen we meer over Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E), om ervoor te zorgen dat iedere werkgever een RI&E in huis heeft. Dit is een lijst met mogelijke risico’s. Als bedrijf kan hierdoor in kaart gebracht worden welke risico’s er voorkomen kunnen worden. Of wilt u meer weten over werknemers met geldzorgen? Lees dan verder.

Naar preventie

Medewerkerstevredenheid

Gelukkige medewerkers vormen de ruggengraat van een succesvolle onderneming. Op onze Medewerkerstevredenheidspagina vertellen we u meer over wat dit inhoudt en hoe er voor uw onderneming een tevredenheidsonderzoek kan uitvoeren. Hiervoor dient u zich eerst aan te melden als Vakcentrum lid. Bent u geïnteresseerd in een medewerkerstevredenheidsonderzoek? Lees dan verder.

Naar medewerkerstevredenheid