Voor medewerkers

Er zijn verschillende trainingen die de effectiviteit en de kwaliteit van uw team verbeteren. Zowel online door middel van e-learningmodules, als trainingen en workshops in groepsverband.

Opleidingen

Cursussen en trainingen

E-learning

Online trainingen zijn heel prettig voor ondernemers. Medewerkers kunnen gratis en op elk gewenst tijdstip een training volgen. Hoe handig is dat? Vaak worden deze trainingen afgesloten met een toets en een certificaat. Het is goed om te weten dat een breed scala aan trainingen beschikbaar is. Klik hier voor een overzicht van alle e-learningmodules van het Vakcentrum.

  • E-learning SUPERLEKKERBEZIG (werken met hygiënecode)

Weet jij wat je moet weten over veilig werken met voedsel in de supermarkt en de CBL Hygiënecode? Deze e-learning helpt je om de benodigde basiskennis over deze onderwerpen te krijgen. Met deze kennis ben je in staat om de regels voor voedselveiligheid in de praktijk toe te passen. Alle medewerkers kunnen deze training gratis volgen. De e-learning kan hier gestart worden.

  • E-learning ‘De situatie de baas’

In deze training leren medewerkers om te gaan met situaties op de werkvloer waarin agressie voorkomt, zodat zij de situatie de baas kunnen blijven. De training bestaat uit vier onderdelen én een bonusopdracht. Lees meer over deze actuele training.

  • E-learning medewerker foodspecialiteiten

Het assortiment wordt steeds breder, de klant weet steeds meer. Daarnaast stelt het werken met verse levensmiddelen eisen. Deze en meer aspecten van het werken in de foodspecialiteitenwinkel komen aan de orde in deze e-learningmodule. Bekijk de e-learning hier.

Vragen of advies?

Het Vakcentrum heeft contact met diverse opleiders, neem voor vragen of advies contact met ons op.

Contact