Hub Verhoef

Adviseur in food&retail, maar vooral mensenmens, die vanuit de kracht van de ondernemer zelf, het ondernemersbelang verdedigt.

Met ruim veertig jaar ervaring als accountant/adviseur bij Deloitte, is Hub een echte vakman te noemen. Hub heeft ruime ervaring met het helpen van ondernemers om deals tot stand te laten komen. Hij heeft uitgebreide ervaring als accountant en ervaring in het leiding geven aan onderhandelingsprocessen. Een belangbehartiger en adviseur met een menselijke doch zeer doelgerichte aanpak door ieder proces te beoordelen op redelijkheid, haalbaarheid, doelmatigheid en winstgevendheid.

Hub is kampioen in het leggen van verbanden waardoor er telkens weer mogelijkheden ontstaan voor win/win situaties voor franchisenemer(s) en franchisegever. Hij heeft hierbij niet alleen oog voor het bedrijf maar ook aandacht voor de privésituatie. Winst zowel voor het bedrijf als privé is natuurlijk het meest gewenste eindresultaat.

Gespecialiseerd in de supermarktbranche, was Hub jarenlang het gezicht van het Food&Retailevent van Deloitte en het jaarlijks gepresenteerde consumentenonderzoek.

Sterk in het oplossingsgericht aanpakken van complexe vraagstukken binnen franchise in foodretail. Een netwerker in hart en nieren.

Professionele activiteiten (huidige functies)

  • Zelfstandig werkend adviseur, werkend voor vele opdrachtgevers voornamelijk in de Food & Retailsector
  • Werkt mee aan het jaarlijkse Deloitte consumentenonderzoek
  • Voorzitter bij Urmondia
  • Bestuurslid bij Roda JC


Persoonlijke kennismaking

Neem voor een persoonlijke kennismaking contact op met Vakcentrum Bedrijfsadvies (0348) 41 97 71.

Neem contact op
Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2024