Vakcentrum ZorgPortaal

Vakcentrum ZorgPortaal is speciaal opgericht voor zelfstandig winkeliers en biedt een evenwichtig pakket op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, arbodienstverlening en verzekeringen.

Eén loket voor maatwerkoplossingen

Wet- en regelgeving veranderen voortdurend. En als ondernemer heeft u er de laatste jaren steeds meer verantwoordelijkheden bijgekregen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? En heeft u behoefte aan begeleiding bij ziekte en re-integratie? Sluit u dan aan bij Vakcentrum ZorgPortaal. Hierdoor weet u zeker dat u voldoet aan alle eisen van de wet- en regelgeving, risico’s gedekt zijn, u garanties tegen UWV-sancties hebt en dat de zorg voor gezond werken in uw bedrijf goed geregeld is. Het Vakcentrum ZorgPortaal biedt maatwerk. En dat allemaal via één loket. Bezoek voor meer informatie de website van Vakcentrum ZorgPortaal.

Controle op verzuim

Als werkgever ontkomt u er helaas niet aan; een ziekmelding. Hoe gaat u daarmee om en wat mag u vragen? Wij geven tips om meer controle te krijgen op verzuim. De basis van verzuimbeleid is een verzuimprotocol. In een verzuimprotocol staat namelijk precies beschreven wie, wat, wanneer doet bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Hiermee zijn de afspraken voor iedereen helder. Het verzuimprotocol kunt u hier downloaden.

Korting op uw zorgverzekering

Besparen op uw zorgverzekering zonder dat u in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief via het Vakcentrum ZorgPortaal. U en uw medewerkers kunnen gebruik maken van een collectiviteitskorting oplopend tot 20% op de aanvullende verzekering. Op www.vakcentrumzorgportaal.nl. vindt u meer informatie.

Naar het zorgportaal