Coop-Nieuwendijk-93

Akkoord over CAO voor het Levensmiddelenbedrijf

CAO partijen (CNV, VGL, Vakcentrum/Coop) hebben onlangs een akkoord bereikt over een CAO voor het Levensmiddelenbedrijf 2017-2019.

Meer informatie
Kerst en Oud en nieuw

Regels tijdens feestdagen

Volgens de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf zijn beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag feestdagen. Op dergelijke feestdagen kunnen medewerkers niet worden verplicht om te werken, tenzij bijzondere omstandigheden dat noodzakelijk maken. Zo’n bijzondere omstandigheid is bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding, waardoor schadebeperkende- en opruimwerkzaamheden nodig zijn.

Meer informatie
SSK Harry en Bianca Zweepe - 2048x1168

SSK’er in beeld: Albert Heijn Harry en Bianca Zweepe in Siddeburen

De C1000 in Siddeburen (Groningen) was ‘een winkel met een uitdaging’, toen die in 2008 werd overgenomen door het echtpaar Zweepe. Inmiddels is die winkel uitgegroeid tot een supermarkt met grote betekenis voor de regio.

Lees verder
VCN december 2048x1168

VakcentrumNieuws december 2017

Bekijk hier VakcentrumNieuws met een terugblik op het jaar 2017. Een jaar waarin het onderwerp franchise hoog op de agenda stond, onderscheidend ondernemerschap werd gevierd met bijeenkomsten, certificaten en prijzen, samenwerking geïntensiveerd en waarin verder werd gebouwd aan de toekomst.

Lees verder

Volledig nieuwsoverzicht