Hygiënecode kaft Vakcentrum

Workshops Voedselveiligheid op 27 en 28 september

Maak kennis met de nieuwe Hygiënecode tijdens de workshops Voedselveiligheid die het Vakcentrum op 27 en 28 september voor haar leden organiseert. Tijdens de workshop ook een toelichting op het handhavingsbeleid door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Aanmelden voor de workshop!
SSK Brouwer - 2048x1168

Abe Brouwer van Albert Heijn ABE. in Havelte (Drenthe)

De term MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) valt vaak als Abe Brouwer vertelt over zijn ondernemerschap. Zijn beleid staat er bol van. Zo ontvangt hij wekelijks ouderen uit de regio met koffie en iets lekkers. De ouderen worden gratis met een busje thuis opgehaald en kunnen na de koffie boodschappen doen in de supermarkt en bij winkels in de buurt.

Lees de reportage
calculator-1-1239674

Antwoorden op meest gestelde vragen sectorpremie

Deloitte is recent gestart met de facturatie i.v.m. de dienstverlening Sectorindeling voor franchisenemers. Naar aanleiding van onder andere deze factuur zijn er diverse vragen binnen gekomen bij zowel Deloitte als het Vakcentrum.

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016 - 2048x1168

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016: meer aanbod en meer variatie

Op dinsdag 27 en woensdag 28 september 2016 vindt in Expo Houten de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats; de grootste Nederlandse beurs op het gebied van kaas en delicatessen.

Meer informatie

Banner-homepage-BDIOO

Banner-homepage-nieuwsoverzicht

Naar het nieuwsoverzicht