Wijnopleidingen

Wat is er mooier dan naast de heerlijke foodspecialiteiten ook een goede wijn aan te kunnen bevelen. Zodat uw prachtige producten in de perfecte combinatie het best tot hun recht komen. Om u de goede basis te bieden biedt het Vakcentrum in samenwerking met Winetraining online trainingen en opleidingen op verschillende niveaus. Vanzelfsprekend met aantrekkelijke kortingen voor Vakcentrumleden.

Wijntrainingen online

Het E-learning/Game-Learning programma Wijntraining online biedt interactief digitaal leermateriaal voor het SVH wijncertificaat. In de e-learning worden alle wijngebieden over de gehele wereld behandeld. Na de 12 modules op basis van smaaktype (Basis SVH wijn 2 niveau) of na 32 modules (Gevorderd SVH wijn 3) beschikt u over gedegen wijnkennis. Daarnaast heeft u meer dan voldoende praktijkgerichte kennis om er straks in het werk mee aan de slag te gaan.

  • Basic SVH – niveau 2, 12 modules, studiebelasting 33 uur
    € 45,- in plaats van € 145,-
  • Gevorderden SVH – niveau 3, 36 modules, ­studiebelasting 96 uur
    € 89,- in plaats van € 225,-

Basis Wijntraining (Niveau SVH wijn 2)

Incl. E-Learning wijntraining online – SVH wijn examen

Tijdens deze trainingsdag (van 10.00 uur tot 15.30 uur) worden ca. 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theoriedeel wordt gebruik gemaakt van Wijntraining Online.

Bij deze training zijn de voucher voor de Wijntraining online, het SVH wijn 2 examen en de lunch inbegrepen.

Vakcentrumleden betalen € 199,- per persoon (normaal € 299,-)

Gevorderden Wijntraining (niveau SVH wijn 3)

Incl. E-learning Wijntraining online

Deze training omvat 8 lesavonden, gemiddeld om de twee weken. Tijdens deze avonden worden ca. 70 wijnen geproefd en besproken. De avonden zijn vooral praktisch gericht, voor de theorie wordt een voucher verstrekt voor de E-learning Wijntraining Online SVH wijn 3.

Aan het eind van de opleiding kan het examen SVH wijn 3 worden afgelegd. Dit examen is niet inbegrepen.

Vakcentrumleden betalen € 325,- per persoon (normaal € 499,-)

SVH Vinoloog

De opleiding tot SVH Vinoloog neemt 1 jaar in beslag. De inhoud van de opleiding is afgestemd op het examen SVH Vinoloog. Dat betekent dat de kennis breder gaat dan alleen de wijnkennis. Ook het geven van advies over wijn en spijs krijgt volop aandacht.

De volledige opleiding omvat 20 praktijklessen, een online leerprogramma en de digitale classroom. In de prijs van de opleiding is het SVH examen inbegrepen. De opleiding start in februari en in september.

De opleiding kost € 3.295,-
Vakcentrumleden krijgen 10% korting.

Het is ook mogelijk de opleiding tot Vinoloog in zelfstudie te doen. In plaats van de reguliere 20 praktijklessen kiest u dan zelf 4 praktijklessen die u wilt bijwonen. De overige stof bestudeert u zelf. Met deze studievorm kunt u starten wanneer u wilt.

De kosten van de zelfstudie SVH Vinologen opleiding bedragen € 1.399,- (excl. examenkosten) Vakcentrumleden krijgen 10% korting.

Wilt u zich inschrijven voor een training of opleiding? Mail dan naar info@foodspecialiteitenwinkels.nl