Huishoud/koken/tafelen

Het Vakcentrum is de brancheorganisatie voor alle zelfstandig retailondernemers, dus ook voor ondernemers met een winkel in huishoudelijke artikelen. 
Met passie voor zelfstandig ondernemerschap zetten wij ons in voor alle zaken die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn.
Hieronder een aantal activiteiten specifiek voor ondernemers met een winkel in huishoudelijke artikelen.
Vanzelfsprekend zijn ook alle andere diensten van het Vakcentrum beschikbaar.

Platform Artikelbeheer

Een platform op internet waar artikelinformatie centraal beschikbaar is. Op het platform plaatsen leveranciers artikelinformatie zodat het makkelijk toegankelijk is voor het kassasysteem en voor de webwinkel van detaillisten.

Vakblad Gemengde Branche

Dit vakblad voor koken, tafelen, wonen en cadeaus besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen, en informeert ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

Laatste nieuws

Op www.gemengdebranche.nl vindt u altijd het laatste nieuws. Deze nieuwsberichten worden ook verspreid via de digitale nieuwsbrief, en natuurlijk via social media, te weten Facebook en Twitter.

Beurskalender

In een oogopslag alle relevante beurzen zien? Bekijk de beurskalender voor alle komende beurzen. Noteer alvast: Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019, 30 september en 1 oktober 2019 in Expo Houten. Vakcentrum heeft regelmatig gratis toegangskaarten.

Geschillencommissie

Ondernemers die lid zijn van Vakcentrum met een winkel in het segment koken en tafelen zijn bij de geschillencommissie aangesloten. U kunt zich met dit unieke kwaliteitslabel in de markt profileren. Lees verder

Branchecijfers

Cijfers met betrekking tot omzet, bestedingen en kengetallen in de branche cijfers worden verzorgd door Panteia en zijn veelal gebaseerd op statistieken van CBS, GfK en Locatus. Klik hier voor de branchecijfers.

Voordelen van het lidmaatschap

Wij laten u zien in deze folder op welke gebieden wij uw belangen behartigen, welke mijlpalen we bereikt hebben en welke voordelen het Vakcentrumlidmaatschap voor u heeft.