Speelgoed en Hobby

Het Vakcentrum is de brancheorganisatie voor alle zelfstandig retailondernemers, dus ook voor ondernemers met een speelgoed- en hobbywinkel.
Met passie voor zelfstandig ondernemerschap zetten wij ons in voor alle zaken die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn.
Hieronder een aantal activiteiten specifiek voor ondernemers met een speelgoed- en hobbywinkel.
Vanzelfsprekend zijn ook alle andere diensten van het Vakcentrum beschikbaar.

Vakblad Speelgoed en Hobby

Dit vakblad voor de speelgoedbranche besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen en informeert ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

Beurskalender

Beurs SH beurskalender 400x150

In een oogopslag alle relevanten nationale en internationale beurzen zien. Bekijk de beurskalender voor alle komende beurzen.

Laatste nieuws

Op www.speelgoedenhobby.nl vindt u altijd het laatste nieuws. Deze nieuwsberichten worden verspreid via de digitale nieuwsbrief, en natuurlijk via social media, te weten Facebook en Twitter.

Beurskaarten

Beurs SH beurskaarten 400x150

We hebben regelmatig gratis toegangskaarten voor leden van Vakcentrum. Klik hier voor de beurskaartenacties.

Branchecijfers

Cijfers met betrekking tot omzet, bestedingen, en kengetallen in de branche. Cijfers worden verzorgd door Panteia en zijn veelal gebaseerd op statistieken van CBS, GfK en Locatus. Klik hier voor de branchecijfers.

Vakcentrum Expertise

Wij laten u zien in met Vakcentrum Expertise op welke gebieden wij uw belangen behartigen, welke mijlpalen we bereikt hebben en welke voordelen het Vakcentrumlidmaatschap voor u heeft.