E-learning medewerker foodspecialiteiten
Het assortiment wordt steeds breder, de klant weet steeds
meer. Daarnaast stelt het werken met verse levensmiddelen
eisen. Deze en meer aspecten van het werken in de
foodspecialiteitenwinkel komen aan de orde in de
e-learningmodule die het Vakcentrum heeft ontwikkeld in
samenwerking met SVO vakopleiding food.
De training omvat de volgende onderdelen:
-
Kaastraining basis
De onderdelen kaas maken, kaas
assortiment en kaas verkopen komen aan bod in deze
module.
-
Vleeswaren & worstsoorten
Wat zijn de kenmerken van
vleeswaren en worstsoorten. Hoe is het assortiment
ingedeeld?
-
Noten & zuidvruchten
Waar komen noten,
pinda’s en zuidvruchten vandaan, hoe bewaar je ze, hoe
verwerk je ze en hoe gezond zijn ze?
- Olijfolie
Basiskennis Olijfolie
-
Cacao & Chocolade
Van boon tot delicatesse:
chocolade
- Azijn
Basiskennis azijn en Balsamico
-
Hospitality & Verkoop
Hospitality gaat over hoe
gastvrij je bent. Als je gastvrij bent en klantgericht
handelt dan is dit goed voor de verkoop.
-
Hygiëne & Voedingskennis
Basiskennis
hygiëne, voedselveiligheid en allergenen.
-
Sociale Hygiëne
Een goede sociale hygiëne
betekent dat mensen op een goede en gezonde manier met
elkaar omgaan en rekening houden met wederzijdse normen en
waarden.
Op iedere plek op ieder moment
De e-learning is gericht op startende medewerkers
foodspecialiteitwinkels. Het grote voordeel van e-learning is
dat de training op ieder gewenst moment en op iedere locatie
gevolgd kan worden. Daardoor kan de cursist ook snel door de
lesstof.
Certificaten
Medewerkers kunnen na het afronden van ieder onderdeel uit de
training een certificaat opvragen en uitprinten. Dat motiveert
en maakt de voortgang inzichtelijk.
Inschrijven
Heeft u interesse in deze e-learning, neem dan contact
op met Stichting Foodspecialiteiten op 0348-419771.