Slijterijen

Het Vakcentrum is de brancheorganisatie voor alle zelfstandige ondernemers in de fast moving consumer goods, dus ook voor slijterijen. Met passie voor zelfstandig ondernemerschap zetten wij ons in voor alle zaken die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Hieronder enkele activiteiten van belang voor slijterijen.

Vanzelfsprekend zijn ook alle andere diensten van het Vakcentrum beschikbaar.

Regels voor alcoholverkoop

Het verstrekken van alcohol en de daarbij behorende leeftijdsgrenzen zijn een hot item. Een goed (nalevings)beleid is essentieel. Lees verder

Veiligheid

Veiligheid in en rond de winkels is helaas geen vanzelfsprekendheid. Gelukkig biedt het Vakcentrum hierin handvatten. Lees verder

Branchecijfers

Cijfers met betrekking tot omzet, bestedingen en kengetallen in de branche. Cijfers worden verzorgd door Panteia en zijn veelal gebaseerd op statistieken van CBS, Gfk en Locatus. Klik hier voor de branchecijfers.

Franchise-, bedrijfsjuridisch, bedrijfseconomisch advies

Onze bedrijfsadviseurs geven steeds een geïntegreerd advies waarin de kennis van de in retail gespecialiseerde bedrijfeconomen en juristen is samengebracht.

Onderzoek klanten- en medewerkerstevredenheid

Laat een gedegen onderzoek doen naar de tevredenheid van uw klanten en medewerkers. Gratis voor Vakcentrumleden.

Vakcentrum Expertise

Wij laten u zien in met Vakcentrum Expertise op welke gebieden wij uw belangen behartigen, welke mijlpalen we bereikt hebben en welke voordelen het Vakcentrumlidmaatschap voor u heeft.